به گزارش روابط عمومی حوزه هنری خراسان شمالی، کتاب "عکاس باشی"خاطرات حسین روغنیان از خراسان شمالی که مصاحبه و تدوین آن را محمد بکرانی انجام داده، در عصر شنبه در فضای اینستاگرام با حضور اعضای تاریخ شفاهی استانهای سمنان، آذربایجان شرقی و خراسان شمالی مورد نقد قرار گرفت.
حاجیاننژاد از سمنان در این نشست مجازی بر تقویت مقدمه تاکید کرد و گفت: درباره مقدمه راوی هم ، باید حتما از او دست نوشتهای برای اثرش گرفت تا حس نوشته و دلنوشتهاش برای اثری که شاید فقط یکبار شانس نوشتن داشته باشد، منتقل شود.
خدایی از آذربایجان شرقی نیز معتقد است به رسم و آئینهای منطقه بیشتر باید پرداخته شود و اظهار داشت: در بحث فلش بک، باید بازه زمانی مناسب در نظر گرفته شود چون در داستان میتوان یک اتفاق را خورد کرد اما در خاطره باید اتفاق و فراز تمام شود و به سرانجام برسد تا به زمان بعدی پرداخته شود.
او به تجربه جدیدی برای نقد آثار مورد استقبال مخاطبین قرار گرفته اشاره و تصریح کرد: میتوان با بهرهمندی از فضای مجازی، مسافتهای طولانی را کوتاه و سطح دسترسی افراد با علاقمندی مشترک را به هم نزدیک کرد.
عفت نیستانی از بجنورد هم برگزاری نشستهای مجازی را گامی برای تعامل بیشتر و کم شدن فاصلهها برای کسب تجربه عنوان کرد و گفت: هرچند با قطع و وصل صدا و تصویر از مشکلات همیشگی این شیوه است اما شیرینی و حلاوت این دورهمی مجازی و به اشتراک گذاشتن تجربیات در این مسیر، بر مشکلات اینچنینی ارجحیت دارد.
بیان دقیق خصوصیات عکاسها، تمرکز موضوع، پرهیز از پرش ناگهانی از موقعیتی به موقعیت دیگر در قالب فلش بک و جابجایی دقیق فلش فوروارد از دیگر موضوعاتی بود که قاسمیپور در این نشست مشترک مجازی به آن پرداخت.
بر اساس این گزارش، در نخستین نشست این سلسله نشستها پرسش و پاسخ هم از سوی فعالان صورت گرفت.
کتاب « بی تابیهای من و نساء خانم» از استان سمنان محور نشست بعدی خواهد بود که آن نیز به صورت مجازی برگزار خواهد شد.