مسئول خانه عکاسان حوزه هنری درباره این کارگاه عملی گفت: این کارگاه در محل روستای ارجنک استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد و مباحثی چون زمان مناسب عکاسی، حذف نورهای مزاحم در عکاسی آسمان شب، معرفی تجهیزات و ابزار مورد استفاده در عکاسی ستارگان، زمان نوردهی و نحوه فوکوس کشی درعکاسی آسمان شب برای هنرجویان مطرح شد.
احمد ریاحی دهکردی، پایان مرداد ماه را بهترین زمان برای عکاسی آسمان شب دانست و افزود: در بارش شهابی برساوشی که در پایان مرداد به اوج خود میرسد حداکثر تعداد شهابهایی که در یک آسمان تاریک میشود دید، حدود ۱۰۰ شهاب در ساعت برآورد شده است.
ریاحی دهکردی اظهار داشت: بارش شهابی برساوشی حاصل عبور ذرات به جا مانده از دنبالهدار سوئیفتتاتل است، که کانون این بارش صورت فلکی برساوش است. کانون بارش شهابی برساوشی که در صورت فلکی برساوش قرار دارد، دورِقطبی محسوب میشود و طلوع و غروب ندارد. اما به هر حال با گذشت زمان و ارتفاع گرفتن کانون بارش، شرایط برای رصد این بارش کمی بهتر میشود.
ریاحی گفت: عکاسی آسمان شب یکی از جذابترین شاخههای عکاسی است که با توجه به زیباییهای خاص شب، توجه عکاسان را به خود جلب میکند. وی همچنین اضافه کرد: از جذابیتهای بارشهای شهابی این است که نیاز به ابزار رصدی خاصی نیست و با چشم غیرمسلح نیز قابل رویت می باشد و این نکته باعث میشود که در زمان اوج بارشهای شهابی تعداد زیادی از منجمان آماتور و مردم به تماشای این پدیده بنشینند.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، خانه عکاسان حوزه هنری یکشنبههای آخر هر ماه نشستهای نقد و بررسی عکس برگزار میکند که یکشنبه این ماه با موضوع آسمان شب است.