کارگاه آموزشی طراحی چهره که به همت واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری خراسان شمالی و با همکاری مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری کشور و معاونت فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش استان برگزار شد؛ میزبان 30 هنرمند نوجوان و جوان طراح و نقاش بود.
مریم ترکانلو هنرمند 16 ساله، دو سال است که تکنیک سیاه قلم کار میکند و شرکت در این کارگاه را تجربهای ارزشمند دانسته و بیان کرد: حضور در جمع هنرمندان، کسب تجربه و فراگیری نکات بسیار کاربردی را به همراه داشت. کشیدن خطوط آزاد و بدون محدودیت از جمله تواناییهای است که در این کارگاه آموزشی کسب کردم.
حمید رستمی دانشجوی دانشگاه فرهنگیان حضور استاد اسلامیمقدم را بسیار ارزشمند توصیف و گفت: این کارگاه آموزشی کمک بسیار شایانی در ارتقای دانش عملی من کرد. طراحی چهره در ابعاد 50 در 70 را برای اولین بار تجربه کردم و بسیار از راهنماییها و آموزشهای استاد اسلامی بهرهمند شدم.
تینا رضائیان نوجوان هنرستان محمودیه بجنورد، که از سنین کودکی طراحی را آغاز کرده است؛ آشنایی با اساتید و سایر هنرمندان را ماحصل این نمایشگاه دانست و بیان کرد: شرکت در اینگونه کارگاههای آموزشی فرصتی برای کسب تجربههای جدید و نو برای افراد علاقهمند فراهم میکند؛ تا بتوانند تواناییهای خود را محک زده و از تجربیات و راهنماییهای دیگران منتفع شوند.
مریم سعیدی هنرمند توانا و جوان استان که به همراه چند تن از شاگردان خود در این رویداد فرهنگی شرکت کرده و خواهان تکرار این قبیل کارگاههای آموزشی بود، گفت: در استان هنرمندان بسیاری وجود دارند اما ناشناخته هستند؛ برگزاری چنین کارگاههایی میتواند به شناخت هنرمندان کمک کند همچنین کار گروهی و کسب تجربه را به دنبال داشته باشد.
طراح و نقاش دیگر استان، ابوذر عمیق که او نیز با شاگردانش به جمع هنرمندان حاضر در این کارگاه پیوسته است؛ ایده طراحی از چهره شهدا را یک نوگرایی در جهت تلفیق هنر و ایثار برشمرد و خاطرنشان کرد: هنرمندان همواره نیازمندند تجربیات، شیوهها و تکنیکهای خود را با هدف رشد و تعالی هنر خود با سایر هنرمندان به اشتراک بگذارند؛ در نتیجه، برگزاری این قبیل کارگاهها کمک قابل توجهی در به ثمر رسیدن این هدف دارد.