شکل‌گیری هسته تصویرسازان حوزه هنری خراسان شمالی

شکل‌گیری هسته تصویرسازان حوزه هنری خراسان شمالی
هسته اصلی تصویرسازان خراسان شمالی در جلسه‌ای با حضور علی جانباز؛ رئیس حوزه هنری کودک و نوجوان شکل گرفت.
يکشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۷
کد خبر :  ۱۶۳۱۳۳

به گزارش واحد رسانه و جریان‌سازی حوزه هنری خراسان شمالی، با حضور رئیس حوزه هنری کودک و نوجوان کشور، رئیس حوزه هنری استان و جمعی از هنرمندان فعال در حیطه تصویرگری و تصویرسازی با هدف تشکیل گروهی پویا و فعال برای فعالیت و مشارکت در زمینه تصویرسازی در حوزه هنری استان گرد هم آمدند و به تعامل و تبادل نظر با یکدیگر پرداختند. 

محمد کریمی‌مقدم ، مسئول واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری خراسان شمالی، توضیحاتی درباره سبک و شیوه‌های به کارگرفته شده در آثار ارائه شده داد و گفت: سعی ما براین است که نسل جوان علاقه‌مند، اعم از دانش آموز و دانشجو را با موضوعات جدید و به روز وارد عرصه تصویر سازی کنیم. 

پس از مشاهده نمونه کارهای هنرمندان علی جانباز از شنیدن نظرات و پیشنهادات تصویرسازان استقبال کرد.

هنرمند تصویرساز مهلا اسدی از دشواری‌های جذب مخاطب، گرفتن مجوز و کمبود پیشنهادات کاری به هنرمند داخلی گفت و بیان کرد: متاسفانه این هنر هنوز رسمیت صنفی ندارد و هنری ناشناخته است. برای انجام یک پروژه باید ساعت‌ها وقت صرف شود اما امیدی برای به نتیجه رسیدن کار نداریم. 

مرتضی شادمهری از هنرمندان تصویرساز استان سه چالش مهم پیش روی جوانان این رشته هنری را اینگونه بیان کرد: به دلیل عدم تمرکز‌زدایی تمام امکانات آموزشی در مرکز کشور و در پایتخت تجمیع شده که این امر خود موجب کاهش میزان توانایی افراد در نقاط دور از مرکز است. بنابراین با توزیع برگزاری دوره‌های آموزشی در سراسر کشور می‌توان ضعف آموزش را برطرف کرد. 

شادمهری ادامه داد: دومین مساله تکراری بودن سفارشات است که برخی تصویرسازان به دلایل تامین مالی غالبا ناگزیر به پذیرفتن این قبیل کارها می‌شوند؛ که به بزرگترین آسیب، برای خلاقیت و خلق ایده‌های جدید می‌انجامد. امروزه شناخت مخاطب امری مهم و حیاتی در تولید آثار هنری است؛ عدم شناخت مخاطب سومین و شاید بتوان گفت مهمترین چالش این روزهای هنرمندان تصویرساز است. 

علی جانباز در گفتگو با هنرمندان، پیرامون مشکلات و دشواری‌های تصویرسازی عنوان کرد: در حال حاضر مشتاق نوگرایی، خلاقیت و نوآوری هستیم. زیرا این فاکتورها لازمه جذب مخاطب برای کارهای تولیدی است. در این زمینه دچار ضعف‌هایی هستیم که می‌توانیم با همفکری و تعامل در جهت رفع آن‌ها گام‌های موثری برداریم.

وی رتبه تصویرسازی ایران را در غرب و شرق آسیا را به ترتیب اول، سوم و در جهان، رده بیستم اعلام کرد و یادآور شد: رتبه خوبی در سطح آسیا و جهان داریم و این نشان دهنده ظرفیت خوب و قابل تامل تصویرگران ما در کشور است.

ارسال نظر