به گزارش روابط عمومی حوزه هنری خراسان شمالی، مسئول برگزاری این کارگاه از این که درگام نخست «وحید عرفانیان» به ارائه تجربیاتی در طراحی نوشتار فارسی برای رسانههای شهری و مکتوب پرداخت، سخن گفت و ارائه مفاهیم درباره کجروی و تجربه انسانی با تکیه بر نوشتار فارسی در کنار کارگاه عملی طراحی تجربی بر اساس تجربه زیسته با حضور «رضا باباجانی» را گام دوم برای علاقهمندان دانست که تا پانزدهمماه جاری ادامه پیدا کرد.
« زمانی» نگاهی به فرایند تجربه در آموزش با تکیه بر تجربیات گام اول و دوم با حضور «مجید حیدری» در پانزدهم ماه جاری را گام سوم این کارگاه 3 روزه اعلام کرد و افزود: تولید اثر با موضوعات مختلف و استفاده در فضای شهری از اهداف برگزاری این کارگاه 3 روزه بود.
« رضا باباجانی» مدرس کارگاه گفت: در این کارگاه تلاش شد تا شرکت کنندگان بیشتر از آن چه که به فکر طراحی کردن باشند با بهرهگیری از مواد خام ساختن تایب فارسی و با درگیرکردن یکسری از دغدغهها و دوست داشتنیهای خود در نوشتار منجر به فرایندی به نام ساختن شوند.
وی ادامه داد: رویکرد کارگاه محصول محور نبود و در واقع کارگاه تایپوگرافی تجربی که در آن فرآیند ساختن و آزمون، خطا از هر چیز دیگری مهمتر است.
وی خاطرنشان کرد: این تجربه باز باعث میشود تا 30 نگاه تجربه و در آینده 30 طراح شکل بگیرد که هر کدام از زاویه خود به دغدغههای اجتماعی نگاه میکنند.
«محمد حیدری» از دیگر مدرسان این کارگاه 3 روزه گفت: در این کارگاه تمرکز را از روی محصول به سمت فرایند آفرینش که فرایندی خلاق و ناشی از تجربه زیست واقعی شرکتکنندگان است، آورده و تلاش کردیم تا علاقهمندان به چگونه کشف کردن در لحظهای که قرار است تجربه زیست به یک محصول هنری تبدیل شود، برسند و نگاهشان به محیط اطراف تغییر کند.
«عرفانیان» به تاثیرگذاری کارگاههایی از این دست در صورت استمرار اشاره کرد و افزود: این حرکت سبب میشود تا علاقهمندان و فعالان این عرصه بدون دغدغه و نگرانی جرأت تجربه کردن، خطا کردن و دست به کار شدن و دور ریختن کارهایی که مناسب نیست را به دست آورند.