معاون هنری حوزه هنری کشور از جشنواره سراسری کارتون و کاریکاتور به عنوان مهمترین اتفاق تخصصی که زمینه ثبت اعتبار ملی را برای یک جشنواره در استان فراهم کرده است، یاد و تصریح کرد: معمولا هنرمندان نامی در جدول برنامههایشان، جشنوارههای استانی را کمتر میبینند، اما وقتی جشنوارهای در استان تعریف میشود که به شکل تخصصی و دقیق فعالیت میکند، در جدول زمانی هنرمندان برجسته آن رشته قرار میگیرد و جشنواره کاریکاتور خراسان شمالی در چنین وضعیتی قرار دارد.
« مجدالدین معلمی» اعتبار ملی به دست آمده در این جشنواره را مدیون هنرمندان متخصص با برنامهریزی دقیق مدیریتی و انتخاب موضوعات و سوژههای بهروز در کنار خروجی مناسب و اجرای درست و در نظر گرفتن زمانبندی دقیق برای کار دانست و طراحی نکردن جشنوارهای پر هزینه را از دیگر مزایای این جشنواره ملی بیان کرد و گفت: این امر تداوم جشنواره را سبب شده است و امیدوارم در سالهای آینده این جشنواره در بعد بینالمللی برگزار شود.
وی لازمه بینالمللی شدن این جشنواره را برقراری ارتباطات و تعاملات جدید و اختصاص نگاه جدید به جشنواره دانست و تصریح کرد: با توجه به استعدادها، ارتباطات و اعتباری که این جشنواره به دست آورده است، به طور قطع این ظرفیت را پیدا خواهد کرد تا هنرمندانی که آثار فاخری تولید میکنند در سطح بین الملل، به خود جذب کند.
این مقام مسئول با بیان این که حوزه هنری خراسان شمالی تا امروز با بضاعتی که داشته توانسته است این جشنواره را به سطح ملی برساند و در تقویم ملی هنرمندان جای دهد، خاطرنشان کرد: بهتبع اگر بخواهد سکوی بلندتری را هدفگذاری کند به حمایتهای بیشتری نیاز دارد و مسئولان استان باید قدر این جشنواره را بدانند و برای پرورش و تقویت این برند، در استان گام بردارند، زیرا این برند متعلق به کل ایران است و این ظرفیت را دارد که در ابعاد بینالمللی به پرواز درآید.
وی با موفق خواندن این جشنواره به واسطه این که محصول و خروجی آن در تمام اقصی نقاط دنیا دیده شده و در نمایشگاههای مختلف به نمایش درآمده است، گفت: جشنواره کاریکاتور حوزه هنری خراسان شمالی، جشنوارهای فرمالیک و فرمزده نیست و محتوا و پیام خوبی دارد و توانسته جای خود را هنرمندان و مردم باز کند.
معاون هنری حوزه هنری کشور بهرهگیری از هنرکاریکاتور به عنوان یکی از هنرهای جذاب و در عین حال پر محتوا برای پیادهکردن یکی از دغدغههای مهم کشور و رهبری دانست و آن را حرکتی شایسته خواند.
«معلمی» با اعتقاد به این که جشنواره وابسته به تخصص، تعهد، پیگیری هنرمندانه و اراده هنری در استان بوده است، تصریح کرد: تقویت آن نیاز به حمایت دارد و مسئولان میتوانند با کمکهایشان این اتفاق را به رویدادی بزرگتر و موثرتر و سرنوشتسازتر کنند.