دبیر جبهه ستاد فرهنگی مردمی خراسان شمالی:

هنرمندان پیش قراولان تبیین امیدآفرینی/ 16

هنرمندان پیش قراولان تبیین امیدآفرینی/ 16
هنرمندان پیشقراولان تبیین امید آفرینی برای جوان ایرانی و نسل نو با زبان هنر هستند.
سه‌شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۸
کد خبر :  ۴۱۶۶۴

دبیر جبهه ستاد فرهنگی مردمی خراسان شمالی ضمن ابراز خرسندی از انتخاب موضوع جوان ایرانی در این جشنواره به عنوان موضوعی که چالش روز و مسائل اجتماعی در ابعاد مختلف است، تصریح کرد: این امر از این جهت که در تعامل مردم و مسئولان موضوع جوان، موضوع روز است و از طرف دیگر به لحاظ تحولات اجتماعی و مسائل تربیتی و آموزشی مسئله جوان ایرانی موضوع روز و مد نظر فضای کشور و خارج از کشور، مهم است.
حجت الاسلام «افشین‌فر» با توجه به اهمیت این مسئله و مورد خطاب قرار گرفتن جوان از سوی مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم، نقش هنرمند را در تحقق بیانیه با بهره‌گیری از زبان هنر بسیار مهم عنوان و تصریح کرد: بر این اساس هنرمند بار سنگینی بر عهده دارد تا با زبان هنر به تبیین امیدآفرینی برای جوان ایرانی، نسل نو و حتی افراد مسن بپردازد و این امید را به وجود آورد که در عقبه خود نسلی دارید که توانمندی‌ها و زیرساخت‌های شخصیتی آن برای تحول‌آفرینی آماده شده است.
وی خاطرنشان کرد: این موضوع بسیار مهم است که جوان‌ها و نسل پا به سن گذاشته کشور آن را باور کنند و بتوانند اعتماد ویژه‌ای داشته باشد.
وی ادامه داد: هنرمند با توان اثرگذاری که دارد، می‌تواند از طریق هنرش در بحث توسعه مفهومی، این واژه را برای جامعه تبیین و ابعاد مختلف جوان ایرانی را نشان دهد که چه دایره وسیعی از تکالیف و وظایف بر دوش اوست.
وی به نقش مسئولان در بسترسازی برای حضور اهالی هنر در عرصه‌های مختلف کشور اشاره کرد و گفت: مسئولان اگر درست مسئله را درک کنند، متوجه خواهند شد پیشقراولانی که می‌توانند جامعه را برای اهداف بلند کشور آماده کنند، قشر هنرمند است؛ هنرمند متعهدی که برای دغدغه‌های کشورش همه‌جوره به میدان می‌آید و می‌تواند حرف‌های مدیران و مسئولان را با زبان هنر لطافت ببخشد.
حجت‌الاسلام «افشین‌فر» تاکید کرد: مسئولان اگر به جایگاه هنرمند و اثرگذاری آن واقف باشند، از این ظرفیت باید حداکثر استفاده را ببرند.
وی خاطرنشان کرد: کار مسئولان هم بسترسازی برای رشد هنرمندان و هنرمند شدن آن‌ها و هم جهت‌دهی‌های صحیح و هزینه کردن توان هنرمندان در مسائل جدی جامعه است.
وی با اشاره به نقش‌آفرینی بی بدیل هنرمند از این که قشر هنرمند باید در جدی‌ترین مسائل جامعه به کار گرفته شود تا جامعه در بطن خود یک مواجه جدی اما ظریف داشته باشد، تصریح کرد: در تمام قرون گذشته ایرانی‌های مسلمان از این ظرفیت در معماری، مینیاتور و... بهره ویژه بردند و مهم‌ترین مسائل جامعه را با ادبیات هنر توانستند برای سال‌های طولانی ماندگار کنند.
وی تولید محور بودن جشنواره را در ایجاد انگیزه به هنرمندان با بهره‌گیری از موضوعات روز بسیار اثرگذار و جهت دهنده دانست و افزود: تولیدات هنری گسترده در حکم کار رسانه‌ای ویژه‌ای است و می‌توان از فضاهای مختلف به عنوان مخاطب تولیدات بهره گرفت.
وی اگر چه خود دستی درکاریکاتور ندارد، اما بخشی از تولیدات هنری که با موضوعات تولید ایرانی، جمعیت و ماجرای کشتار منا در ذهنش نقش بسته را از این جهت که اقداماتی به هنگام از سوی هنرمندان و نشان دهنده نقش آفرینی به موقع آن‌هاست، مهم ارزیابی کرد.

ارسال نظر