«بهمن عبدی»، استاد و پیشکسوت عرصه کارتون و کاریکاتور و مدرس کارگاه شیوه و تکنیک اجرا به تبیین جزئیات از پرتره در دنیای کارتون و کاریکاتور پرداخت و تصویرسازی بدون اغراق و پرداختن به حالتهای مختلف را به هنرجویان آن هم با تجسم کردن و از حفظ کشیدن شخصیت افراد توصیه کرد.
وی رعایت سادگی در پرتره، داشتن روح در اثر، پرداختن به جنبههای مختلف شخصیتی، هم چون شادی، عصبانیت، غم و فریاد را از جنبههای مثبت در این شیوه دانست و تصریح کرد: این اتفاق اعتماد به نفس در فعالان این عرصه را در کنار تقویت کشیدن پرتره برای علاقهمندان در دنیای کارتون و کاریکاتور موجب میشود.
فرمی که این پیشکسوت در پرتره درکارتون و کاریکاتور مطرح کرد، پرداختن به شخصیتهای با چهرههایی ساده آن هم از طریق تجسم است و افزود: این شیوه سبب میشود با تماشای چهره افراد، به آسیب شناسایی جنبههای دیگر در شخصیت افراد که به تصویر کشیده نشده است پرداخته شود.
در این کارگاه، هر یک از هنرجویان و شرکتکنندگان در این ورکشاپ به ارائه پرترههایی مرتبط با موضوع مطرح شده پرداختند تا با شیوهها و تکنیکهای جدید اجرا آشنا شوند و بتوانند آثاری دارای روح خلق کنند زمینهساز افزایش قدرت تجسم و سرعت در تولید اثر در فعالان این عرصه میشود.
این گزارش حاکی است، کارگاه دو روزه ایدهیابی و شیوه و تکنیک اجرا با حضور 3 چهره برتر کاریکاتور «مسعود ضیائی» و «عباس ناصری» و «بهمن عبدی» با حضور استانهای خراسان رضوی، جنوبی، شمالی، سمنان، گلستان، مازندران، اصفهان، همدان، مرکزی، البرز، بوشهر، آذربایجان شرقی و تهران در راستای غنا بخشیدن به جریان کارتون وکاریکاتور کشور و بهرهگیری از تجربیات استادان برتر این عرصه هم زمان با آین اختتام جشنواره برگزار شد.