دکتر «تقی صادقی»، در نشست تخصصی بررسی قدرت فرهنگ انقلاب اسلامی که با حضور فعالان هنری و فرهنگی و به مناسبت ایام ا.. دهه فجر در حوزه هنری استان برگزار شد، تمدنها را از نگاه «اشپنگلر» مورخ و فیلسوف آلمانی به 2 دوره فرهنگ و تمدن، بررسی و از انقلاب اسلامی به عنوان دوره فرهنگ یا همان دوره قدرت نرم تمدنها یاد کرد.
وی با تاکید بر این که جمهوری اسلامی سرآغاز یک تمدن بود و ما در مسیر تمدن اسلامی حرکت میکنیم، تصریح کرد: از همان ابتدا مشخص بود که جمهوری اسلامی صاحب قدرت است و افرادی که با مبانی نظری آشنا بودند میدانستند که قدرت جدیدی شکل گرفته است و در این میان نظریهپردازان غربی متوجه قدرت نوظهور انقلاب شده بودند و میدانستند که یک قدرت نرم فرهنگی به وجود آمده که هر دو قطب قدرت جهانی را به چالش کشیده است.
صادقی ادامه داد: امروز این قدرت فرهنگی توانسته نفوذ کند و انکارناپذیر است و دلیل انکارناپذیری آن هم این است که هیچ مناقشه منطقهای و بینالمللی نیست که بدون نقش ایران قابل حل باشد.
رایزن فرهنگی ایران در پاکستان در بخش دیگری از سخنانش ایران را منشأ شکلگیری جبهه مقاومت اسلامی دانست و از قدرت فرهنگی ایران به عنوان بستری برای تشکیل جبهه فرهنگی یاد کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به برداشت ملتها از ایران پرداخت و فراز و فرودهای محبوبیت و نفرت در کشورهای مسلمان و غیر مسلمان اهل مقاومت را با میزان تغییرات در کشورهای اروپایی بررسی و تصریح کرد: وقتی ملتها میبینند که ایران در مسیر گفت و گو و سازش با دیگر کشورها قرار گرفته، نسبت به آن بیاعتماد میشوند و میزان محبوبیت این کشور افت میکند، اما وقتی در مسیر مقاومت قرار داریم محبوبیت کشورمان اوج میگیرد.
«صادقی» افزود: افکار عمومی جهان متاثر از قدرت فرهنگی ماست و در این گفتمان شاخصترین عنصر، مبارزه با استکبار است.
وی خاطر نشان کرد: این مسئله نشان میدهد در واقع ملتها آن چیزی را که قدرت فرهنگی انقلاب اسلامی تلقی میکنند، استکبارستیزی و استعمارستیزی در گفتمان انقلاب اسلامی در ابعاد مختلف است.