وی ضمن اشاره به بایدها و نبایدهای هنر متعهد، حفظ مسائل اخلاقی، انسانی و نوع دوستی، عدالت، شرافت و عزت نفس را بایدهای هنر متعهد بیان کرد و گفت: هر هنرمندی به تنهایی، یک دنیاست و این، خاصیت هنری است که در وجود او قرار دارد.
وی هنر را یکی از مهمترین جلوههای فرهنگ و تمدن انسانی که همواره بر حیات انسانی سایه افکنده و تاثیرگذار بوده دانست و تصریح کرد: هنر برای تازه ماندن نیازمند تفکر و اندیشه است و از این روی تازه بودن هنر بسته به نوع تفکر، جهانبینی، اندیشه و ایدولوژی است که هنرمند نسبت به رویدادهای روز خود دارد و از آن نشأت میگیرد.
«فیروزه» با نگاهی به زندگی شهید آوینی، الگوپذیری از زندگی این هنرمند همراه با معنویت و تعهد اخلاقی و انسانی را لازمه حرکت در این مسیر عنوان و تصریح کرد: این ویژگیها موجب ماندگاری شهید آوینی، شد.
وی لازمه جان بخشیدن به هنر متعهد را هم سو بودن سه ضلع متولیان، هنرمندان و مخاطبان بیان و ضمن لازم و ملزوم بودن این سه ضلع، خاطرنشان کرد: مدیریتها باید فضا را بازگشایی کنند تا هنرمندان از این فضای باز استفاده و مخاطبان خود را اغنا کنند و اگر این محقق نشود هرگز هنر متعهد شکل نمیگیرد.
وی خاطرنشان کرد: میدان دادن به هنرمندان به منزله فرصتی است تا ابتکارات و خلاقیتهای خود را ظهور و بروز دهند.
«فیروزه» با اشاره به این که هنر انقلاب، دامنه هنر را به وسعت زندگی مادی و عمدتا معنوی گسترش میدهد، تصریح کرد: گام نخست هنر انقلاب، پرورش انسان و رساندن او به اوج سعادت و کمال انسانی است.