به گزارش روابط عمومی حوزه هنری خراسان شمالی، جمعی از بانوان فعال در زمینه فرهنگ و هنر از شهرهای بجنورد، شیروان، اسفراین و راز در اردوی فرهنگی که در شهر تهران برگزار شد شرکت کرده و از سینمایش«جهان بانو» که اثری فاخر درباره نقش بانوان از زمان حضرت آدم و حوا تا نقش موثر بانوان در جهاد کرونا بود و به شکلی حرفهای به روی صحنه رفت دیدن کردند.
گفتنی است موزه عبرت در رژیم ستمشاهی «زندان کمیته مشترک ضد خرابکاری» بود. تاسیس ساختمان آن در سال ۱۳۱۱ به دستور رضاخان، توسط مهندسان آلمانی آغاز شد و در سال ۱۳۱۶ با عنوان «توقیفگاه» افتتاح و شروع به کار کرد و از دوره اول پهلوی محل نگهداری زندانیان سیاسی بود. در زمان پهلوی دوم و به خصوص نیمه دوم دهه پنجاه هم به محل شکنجه سیاسیون مبارز تبدیل شد که دستگاههایی که برای شکنجه افراد به کار می بردند در این موزه به شکل واقعی خودش موجود است.
در این بازدید بانوان فعال فرهنگی از روایت خانم رضوانه دباغ، دختر مرحوم مرضیه حدیدچی که آن روزها فقط 13 سال داشت و در این محل مورد شکنجه قرار گرفته بودند نیز بهره بردند.
بهشت زهرا(س) و زیارت گلزار شهداء مقصد بعدی اعضای حاضر در این اردوی فرهنگی بود.
لازم به ذکر است این اردو به همت حوزه هنری خراسان شمالی با حمایت پتروشیمی خراسان، قرارگاه صاحب الامر (عج) و موسسه فرهنگی اوج برگزار شد.