به گزارش روابط عمومی حوزه هنری خراسان شمالی، امروز 13 آذرماه، همزمان با روز دوم از آغاز به کار کاروان هنری «روایت حبیب» در خراسان شمالی، برنامه «سفیر حبیب» در شهرستان مانه و سملقان و در شهر آشخانه با حضور مسئولان مانه و سملقان و هنرمندان کشوری و استانی برگزار و در این برنامه پردهخوانی، خاطرهگویی، تئاتر و نقالی به مناسبت سومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اجرا شد.
این برنامه در سالن ورزشی تختی شهر آشخانه با اجرای تئاتر سرباز از گروه هنری «شهرآشوب» به سرپرستی پژمان شاهوردی و به کارگردانی امیرحسین شفیعی آغاز شد و بسیار مورد علاقه دانشآموزان و مدعوین قرار گرفت. این تئاتر در خصوص فعالیتهای سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در حوزههای مختلف بود و پس از 20 دقیقه اجرای تئاتر، این گروه از هنرمندان اجرای خود را با تشویق بسیار زیاد مخاطبین به پایان رساندند.
پس از حضور مجری برنامه در جایگاه و پخش آهنگ حماسی در سالن، علیرضا محمدزاده رزمنده 8 سال دفاع مقدس و رزمنده مدافع حرم خاطرات تلخ و شیرین خود از جنگ تحمیلی را برای نسل جوان روایت کرد.
محمدزاده در صحبتهای خود به اهمیت حضور جوانان در جبهه جنگ و دفاع از وطن اشاره کرد و گفت: همانگونه که در 8 سال دفاع مقدس حضور جوانان در جبهه اهمیت داشت، حضور در سوریه نیز اهمیت داشت چرا که اگر مبارزه با داعش انجام نمیشد آنها به خود اجازه میدادند که وارد کشور شوند.
پس از اتمام خاطرهگویی نوبت به حضور مالک سراج، بازیگر سینما و تلویزیون رسید که با معرفی مجری برنامه در جایگاه حضور پیدا کرد.
سراج که بازیگر آبادانی است در ابتدا در رابطه با تجریبات خود در زمان حضور در جنگ تحمیلی خاطراتی را تعریف کرد و پس از آن نیز تأکید کرد: سردار دلها رفاقتی دیرینه با تمام مردم این کشور دارد و هر کدام از ما رفیقی داریم که تا پای جان برای ما ایستادگی میکند و باید قدردان آن باشیم.
در ادامه این برنامه که مخاطبان آن در همه رده سنی بودند، از استاد محمدرضا معجونی، یکی از هنرمندان کشوری که خاطراتی با سردار دلها داشت دعوت شد تا با تشویق مخاطبان در جایگاه حضور پیدا کند و پرده خوانی کند و در ادامه نیز استاد معجونی به یکی از خاطرات خود با سردار دلها اشاره کرد و گفت: خاطرات خوبی که در دیدار با سردار دلها داشتم موجب شد تا همیشه به خوبی از این شخص یاد کنم.
پس از پایان اجرای پرده خوانی، استاد حسین ولی نژاد، بخشی خراسان شمالی به همراه نوه نوجوان خود در جایگاه حضور پیدا کردند که دو قطعه به زبان کردی در وصف پیامبر گرامی اسلامی و سردار دلها اجرا کردند.
گفتنی است در پایان از ابوالفضل رعنایی، نازنین فاطمه روان بد، امیر رضا دلجو، نرگس کاویانی، ضحی صادقی، زهره زرین فرد، نازنین فاطمه کاویانی و ابوالفصل سقایی به عنوان نفرات شایسته تقدیر در پویش «روایت حبیب» تجلیل شد و فاطمه علیزاده برنده جایزه سفر خانوادگی به کرمان شد.