مسئول واحد آفرینشهای ادبی خراسان شمالی گفت: هر ساله در نیمه ماه مبارک رمضان و در میلاد کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام، مقام معظم رهبری با اهالی شعر و فرهنگ دیداری دارند که این دیدار به دلیل شیوع بیماری کرونا، سه سال برگزار نشد و چهارشنبه گذشته اولین دیدار پساکرونایی شاعران با مقام معظم رهبری بود.
سید باقر سیدیزاده اظهار داشت: در این مراسم حدود ۲۰۰ نفر از شاعران جوان و پیشکسوت کشورمان و همچنین تعدادی از شاعران فارسی زبان غیرایرانی حضور داشتند که تعدادی از این شاعران اشعار خود را در حضور رهبر انقلاب اسلامی قرائت کردند.
وی به سخنان رهبری در این مراسم اشاره کرد و افزود: در این دیدار مقام معظم رهبری شعر را یک رسانه اثرگذار دانستند و گفتند ماندگاری شعر هزار سال هم باقی میماند و این خصوصیت شعر است بنابراین شعر یک رسانهی اثرگذار و ماندگار است.
سیدیزاده ادامه داد: همچنین در ادامه این مراسم مقام معظم رهبری بیان داشتند: ویژگیهای ممتاز شعر فارسی، تولید سرمایههای معرفتی و معنوی است که تبلور آن در قلههای شعر فارسی و اشعار حکمتآمیز و معرفتآموز شاعران برجستهای همچون فردوسی، نظامی، مولوی، سعدی و حافظ است.
این شاعر برجسته استان گفت: در این جلسه، حضرت آیتالله خامنهای فرمودند: امروزه شاعران از همهی کشور، حتی از روستاها و شهرهای کوچک، میتوانند خودشان را معرفی کرده و در مراکزی قرار بگیرند و شعرهایشان را عرضه کنند؛ این امکان وجود دارد.
سیدیزاده به دیگر سخنان رهبری اشاره کرد و ادامه داد: رهبر انقلاب با توجه به اینکه شاعر بالاخره احساساتی، منعطف و عاطفی است اما نباید در مواجههی با مسائل احساساتی شوند، فکر کنند و صحنه را درست شناسایی کنند و در مقابل آنچه وجود دارد احساس تکلیف کنند و آن تکلیف را با هنری که خودشان دارند انجام بدهند در غیر اینصورت اگر چنانچه این کار انجام نشود هرچه هنر بالا باشد، نمیشود انسان برای آن قیمت قائل بشود.
وی در پایان افزود: حضرت آیت الله خامنهای خطاب به شاعران در این مراسم فرمودند: خوشبختانه قلمرو شعر در کشور توسعه پیدا کرده؛ هم به معنای افزایش شاعر، هم به معنای افزایش مستمع؛ این فرصتی است و از این فرصت باید استفاده کرد.