به گزارش واحد رسانه و جریانسازی حوزه هنری خراسان شمالی، حضور دو رزمنده سرافراز کشور و خانواده شهید ایزانلو، در سومین روز از کارگاه آموزشی طراحی چهره که از 16 آبان ماه، به همت واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری خراسان شمالی با همکاری مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری کشور و معاونت فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش استان با حضور استاد «علی اسلامیمقدم» برگزار شده بود؛ جان دیگری به این کارگاه آموزشی بخشید.
حضور عبدالحسین نوری و آزاده سرفراز شهباز سعیدی از رزمندگان دوران دفاع مقدس برای دیدار از این کارگاه آموزشی باعث ایجاد دلگرمی و انگیزه برای شرکتکنندگان و متولیان برگزاری این نمایشگاه شد.
آزاده سرفراز شهباز سعیدی پس از دیدن آثار و گفت و گو با چند تن از هنرمندان طراح، پیشنهاد ادامه این حرکت زیبای فرهنگی را ارائه کرد و بیان کرد: برگزارکنندگان یادواره شهدا میتوانند با الگوبرداری از این اتفاق، توامان به دو هدف ایجاد انگیزه برای شناخت بیشتر نوجوانان و جوانان دور از دوران جنگ با شهدا و نمایش هنر بیبدیل آنها برسد.
وی همچنین یکی از مهمترین دستاودهای این کارگاه آموزشی را شکلگیری ارتباط هنری و فرهنگی بین شهدا و نسل امروز عنوان و خاطرنشان کرد: هنر این جوانان میتواند راهکاری مناسب برای حفظ تصاویر به جامانده از این غیور مردان باشد.
عبدالحسین نوری که از همرزمان برخی از شهدایی است که برای طراحی چهره منتخب شدهاند، با دیدن تصاویر همرزمان خود خاطرات روزهای جنگ برایش زنده شد و گفت: با دیدن چهرههای همرزمانم آرامشی وصفناپذیر در درون خود احساس کردم. تماشای دانشآموزان و دانشجویان هنرمند، در حال کشیدن تصاویر هنرمندانه از شهدا و ساختن اثری با کیفیت و گویا میتواند تاثیری بسیار مثبتی بر نظارهکنندگان این آثار ارزشمند داشته باشد.
نوری یادآور شد: معلمان و مدرسان طراحی میتوانند ایده این نمایشگاه را سرلوحه کار خود قرار داده و با این شیوه در احیای تصاویر شهدا نقشی حیاتی ایفا کنند. علاوه بر این، هنرمندانی که در این عرصه قلم میزنند؛ یقینا آثار و برکات معنوی این حرکت را خواهند دید.
وی نکته مشترک و تاکید شده در وصیتنامه شهیدان را اطاعت از رهبری و حفظ حجاب عنوان کرد و افزود: تعهد به وصیت شهدا هدفی است که باید برای تحقق آن همه اقشار جامعه همت کنند. شهدا الگویی مناسب و ملموس برای جوانان ما هستند.