به گزارش واحد رسانه و جریانسازی حوزه هنری خراسان شمالی، مدیران و دستاندکاران فرهنگی حوزه هنری انقلاب اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی استان، گرد هم آمدند تا در نشست هماندیشی و تعاملی، به بررسی امکانات و ظرفیتهای موجود در راستای تقویت عملیاتهای فرهنگی و انقلابی مشترک، بپردازند.
حجتالاسلام حمید رفیعی در این نشست به رویکرد حاضر در برنامهریزی استانها اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ایدهپردازی و طراحی برنامهها در استان انجام میشود؛ بنابراین باید به نحو احسن از این فرصت بهربرداری شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی دو رویکرد مهم سازمان تبلیغات اسلامی را چنین تشریح کرد: اولین رویکرد ما رشد، تعالی، توسعه و تقویت شبکه مردمی است. دومین و مهمترین رویکرد که از دغدغههای مقام معظم رهبری نیز میباشد؛ توسعه دامنه مخاطب است.
قالب هنر قالب مطلوبی برای انتقال مفاهیم است
حجتالاسلام رفیعی تاکید کرد: باید توجه داشته باشیم چه گفتمان مشترکی منطبق بر زیست بوم استان داریم. قطعا در کنار معایب و کاستیها محاسنی نیز وجود دارند که میتوان از آنها در راه رسیدن به هدف بهره جست. فهم برخی مفاهیم در قالب هنر موضوع را قابل فهمتر میکند چون هنر قالب مطلوبی برای انتقال مفاهیم است.
وی ادامه داد: استفاده از توان و ظرفیتهای طرفین به گونهای باشد که گفتمان مشترک شکل گیرد، بستر برای استفاده از رسانه گسترش یابد و این گفتمان مشترک به رسانه برده شود. اجرای فعالیتهای مشترک طریقتی برای رسیدن به نگاه گفتمانی و هدف مشترک است.
تعهد در آموزش به شرط خروجی مناسب
در ادامه این نشست، اکرم صدیقی امکانات و ظرفیتهای موجود در حوزه هنری را تشریح و بیان کرد: هدفگذاری ما بر اساس امکانات موجود و توانایی حوزه هنری و هنرمندانی که در این راه یاریگر و همراه هستند؛ صورت گرفته است.
وی برگزاری دورههای نویسندگی، عکاسی، موشنگرافی، انیمیشن، نقالی، نمایش خیابانی را از فعالیتهای موفق حوزه هنری برشمرد و گفت: حوزه هنری مربی و مدرس فعال و دغدغهمند در این زمینهها دارد و میتواند هنرجو را در کانال مناسب آموزشی قرار دهد، تا برگزاری کارگاههای آموزشی منتج به خروجی مناسب و افراد آموزش دیده شود.