با برگزاری آیین اختتام هفته هنر انقلاب اسلامی؛

چهره‌های برتر و ماندگار هنر انقلاب اسلامی در خراسان شمالی معرفی و تجلیل شدند/11

چهره‌های برتر و ماندگار هنر انقلاب اسلامی در خراسان شمالی معرفی و تجلیل شدند/11
آیین اختتام هفته هنر انقلاب اسلامی در حضور هنرمندان و مسئولین استانی برگزار و چهره‌های برتر و ماندگار هنر انقلاب اسلامی در استان خراسان شمالی معرفی شدند
دوشنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۵
کد خبر :  ۳۵۲۴۴۷

به گزارش واحد رسانه و جریان‌سازی حوزه هنری خراسان شمالی، در ابتدای این مراسم که با حضور معاون سیاسی و امنیتی استانداری استان، مدیرکل امور اجتماعی استانداری، رئیس حوزه هنری خراسان شمالی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی،مدیرکل بنیاد شهید استان، معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی، معاون فرهنگی سپاه جوادالائمه استان، مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) و جمعی از هنرمندان برگزار شد، زهرا محمدی که اجرای این مراسم را برعهده داشت با مقدمه‌ای سلوک معنوی و معرفتی یکی از پیام‌آوران فرهنگ متعالی ایثار و شهادت، راوی فتح شاهدان مدارج قدسی جبهه و جهاد، سید شهیدان اهل قلم، شهید سید مرتضی آوینی را معرفی کرد.

در بخش بعدی این مراسم اجرای بخشی و استاد چیره‌دست موسیقی مقامی؛ حسین ولی‌نژاد در سالن طنین‌انداز و موجب شعف حاضرین شد.

با معرفی مجری برنامه؛ گروه نوجوان مشاعره علوی در صحنه حاضر شدند و با مدیریت سید‌باقر سیدی‌زاده و مرتضی داوری مسابقه مشاعره برگزار و شاعران با یکدیگر به رقابت پرداختند.

بخش دیگر این مراسم به شعرخوانی یحیی علوی‌فرد یا همان عمو علوی؛ نویسنده و شاعر کودک و نوجوان اختصاص یافت.

در نهایت محمد یحیی‌آبادی؛ کارگردان و نویسنده تئاتر استان به عنوان چهره برتر و یحیی علوی‌فرد به عنوان چهره ماندگار هنر انقلاب در آیین اختتام هفته هنر انقلاب اسلامی استان معرفی و تجلیل شدند.

محمد یحیی‌آبادی متولد سال 1367 در شهرستان اسفراین است که علاوه بر کارگردانی و بازیگری تئاتر، دستی نیز در پرده‌خوانی زندگی شهدا دارد و نسبت به آشنایی نسل نوجوان و جوان با معنای ایثار و شهادت تاثیرگذار بوده است.

برگزیدگی وی در جشنواره‌های ملی و استانی و همچنین تاثیرگذاری او بر نسل نوجوان و جوان از طریق پرده‌خوانی زندگی شهدا از جمله دلایل انتخاب وی به عنوان چهره برتر هنر انقلاب اسلامی است.

یحیی علوی‌فرد؛ نویسنده و شاعر كودكان و نوجوانان نیز دارای مدرک كارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه قم است. او که به عمو علوی هم شهرت دارد یك قالب جدید به نام شعرك را ابداع كرده است و آثاری همچون مورچه‌های لواشكی، دوست دارم عكاس بشم، تو هم خودت درختی، گرگ و میش، فصل‌ها زیبایند، بهار ماندنی، بیا ببین و شهر پرنده‌ها در کارنامه خود داراست.

در این مراسم همچنین از مریم داورنیا؛ عکاس خبرگزاری مهر و از عکاسان باسابقه استان به دلیل کنشگری به‌هنگام در بزنگاه‌های مختلف، جریان‌سازی رسانه‌ای و دغدغه جدی در پوشش فعالیت‌های فرهنگی و هنری به عنوان خبرنگار انقلابی تقدیر شد.

داورنیا متولد سال 1369 و کارشناس گرافیک است که از سال 1390 به صورت حرفه‌ای عکاسی خبری را شروع کرد و در این عرصه در جشنواره‌های مختلف حائز رتبه شده و تنها بانوی فعال در این زمینه در استان است.

 

 

ارسال نظر