با حضور دو تن از اعضای سابق گروهک منافقین رقم خورد؛

برپایی سی و یکمین محفل خاطره "موج های بیقراری"

برپایی سی و یکمین محفل خاطره
سی و یکمین محفل خاطره موج‌های بیقراری با حضور دو تن از اعضای سابق گروهک منافقین عصر پنجشنبه در پلاتوی شمس بجنورد برپا شد که در آن " بخشعلی علیزاده" و "مریم سنجابی" به تبیین زوایای مختلف وقایع صورت گرفته، نحوه جذب نیرو و فرار خود از اردوگاه اشرف و آلبانی پرداختند.
شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۷
کد خبر :  ۳۸۷۹۴


" بخشعلی علیزاده" به عنوان یکی از اعضای سابق گروهک منحوس منافقین که به واسطه تبلیغات کاذب این سازمان در حین اسارت در میان اردوگاه‌های اسرا، به این گروهک منافقین ملحق و به اردوگاه اشرف پناه برد، توزیع کتاب های مذهبی، نشریه و برگزاری جلسات و پخش برنامه‌ای تحت عنوان "سیمای مقاومت "در شبکه سراسری عراق را از اقدامات صورت گرفته برای جذب افراد بیان کرد.
وی افزود: تبلیغات سو و شعارهای سازمان موجب جذب من به این گروهک شد، اما برخلاف آنچه که در ظاهر می‌دیدم، در عمل اتفاقی نمی‌افتاد و نیفتاد.
علیزاده به دلایلی که سبب شد به فکر جدایی از سازمان بیافتد، پرداخت و قرار گرفتن عراق در وضعیتی بحرانی به واسطه سقوط حکومت صدام و رخنه‌کردن این بحران به سازمان را از عوامل اثرگذار در این جدایی دانست.
ادامه داد: در این شرایط نیاز به رهبری این جنبش بیش از پیش احساس می‌شد و با توجه به تفکرات فرقه‌ای حاکم، سازمان به توجیه غیبت رهبری سازمان می‌پرداخت تا جایی که در مقام مقایسه غیبت رجوی با غیبت امام زمان برآمد و این مسائل دست به دست هم داد تا انگیزه جدایی از سازمان در وجودم رشد کند.
وی از طلاق‌های ایدئولوژیک به عنوان یکی دیگر از راه های رسیدن به اهدافی که سازمان مد نظر داشت، بیان کرد و از ترویج این ذهنیت، که ذهن افراد مجرد حرم سراست، برای رسیدن به اهداف خود بهره می‌برد.
علیزاده که ۲۷ سال در سازمان فعالیت کرد از بمباران اطلاعاتی در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی، ایدئولوژی که با هدایت مسعود رجوی مدیریت می‌شد، به گونه ای که اجازه فکرکردن به افراد داده نمی‌شد،سخن گفت و افزود: کسی که وارد این سازمان می‌شود، خروجش دست خودش نیست.
وی با اشاره به این که خانواده‌های بسیاری هستند که فرزندانشان بیش از ۳۰ سال در این سازمان فعالیت دارند، به آگاه‌سازی خانواده با توجه به شرایط فعلی جامعه، پرداخت و با اشاره به سرمایه‌گذاری سازمان در شبکه‌های مجازی خواستار توجه بیش از پیش به این مقوله شد.
" سنجابی" از این که اساس و پایه سازمان، بر اساس فرقه‌ای تمام عیار بود که با جذب افرادی ناآگاه و با دکتری ذهن افراد، اهداف خود را مبتنی بر ۳ اصول تشکیلات‌پذیری، رهبری و ایدئولوژیک پیش می‌برد، سخن گفت و افزود: فشارها، زندگی تشکیلاتی، زندگی روزمره تفاوتی را در نحوه زندگی زنان و مردان عضو سازمان ایجاد نمی‌کرد.
نویسنده مجموعه "سراب آزادی" به تبلیغات گسترده سازمان با شعارهای برقراری عدالت اجتماعی، برابری زن و مرد اشاره کرد که سبب شد تا با توجه به فضای پرهیاهوی اوایل انقلاب جذب این سازمان شویم.
وی هم چنین به تشریح وقایعی که منجر به تصمیم برای جدایی از سازمان شد، پرداخت و دستگیری او به همراه چندین نفر به عنوان عوامل نفوذی و شکنجه‌ها را در تصمیم به جدایی از سازمان بی‌تاثیر ندانست.
وی مجاهدین خلق را سازمانی مافیایی و امنیتی و فرقه‌ای تمام عیار بیان کرد که رهبر این سازمان سال‌های عمر خود را صرف آزمایش فرقه‌های مختلف روی اعضا می‌کرد.
وی ضمن ابراز خرسندی از این که در طی ۱۰ سال آزادی از سازمان به افشاگری فعالیت‌های آن پرداخته است، افزود: با این که نسل امروز، نسل روشنی است اما نمی‌توان ساده از کنار فعالیت‌های سازمان در فضای مجازی گذشت و باید هوشیار بود تا اسیر فرقه‌هایی از این دست نشد.

ارسال نظر