زارعی بیان کرد: زمان یکی از اصول مهم در اجرای تئاتر است اما تئاتر بچههای مسجد نباید طولانی باشد و نهایتا ۲۵ الی۳۰ دقیقه باید زمان داشته باشد چرا که مخاطب تئاتر بچههای مسجد زمان طولانی را برای دیدن یک اجرا پذیرش نمیکند.
به گفته زارعی تئاتر بچههای مسجد باید ساندویچی باشد یعنی در عین حال که کوتاه و جمعوجور است باید دارای مفهوم و متن خوبی باشد تا بتواند حرفها و پیامهای سیاستگذاری شده بازیگران و کارگردان را به خوبی نشان دهد.
وی با نگاه به چهارچوب و ساختار تئاتر بچههای مسجد تاکید کرد: این تئاتر نباید دکور آنچنانی و نور آنچنانی داشته باشد و باید حداکثر سی دقیقه و تک جنسیتی به نمایش گذاشته شود و برپایه خلاقیت بازیگر و کارگردان باشد و این، یک شکلی از تئاتر خلاق است.
زارعی تصریح کرد: تئاتر بچههای مسجد باید دارای تفکر و دیدگاه مسجدی باشد البته نه به این معنی که در آن نماز بخوانیم یا اینکه فقط نمایش مذهبی اجرا کنیم چرا که با هر نوع رویکرد حتی سیاسی اما با توجه به مکان بودن مسجد باید چهارچوبها را در نظر بگیریم.
وی افزود: جایگاه تئاتر بچههای مسجد یک جایگاه حرفهای نیست و بسیار آماتوری است و هدفش تربیت نیروهای بااستعداد و تحویل آنها به جامعه تئاتر حرفهای است چرا که بچههای تئاتر مسجدی هنوز در اول راه و آموزش الفبای بازیگری هستند.
زارعی خاطرنشان کرد: اهالی تئاتر بچههای مسجد میتوانند به طور رایگان از امکاناتی که حوزه هنری در اختیار دارد استفاده کنند و اثر خود را در سالنهای مرکز حوزه هنری به معرض دید عموم مردم بگذارند .
وی در پایان این نشست به گفتگوی صمیمانه و رودررو با افراد حاضر در کارگاه پرداخت و از شنیدن انتقادات و پیشنهادات و راهکارهای ارائه شده توسط علاقمندان استقبال کرد.