«وحید نمازی» ادامه داد: در شرایط فعلی امکان تماشای تئاتر در تماشاخانهها کمتر وجود دارد بنابراین این رویداد فرصتی برای انتقال پیامهای مدنظر به خصوص عاشورا، دفاع مقدس و مفاهیم انسانی آن هم با زبان هنر است.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته آثار با سطح کیفی نسبتا خوب برگزار شد و تمرکز حوزه هنری بیشتر منوط به برگزاری بود اما در سال جاری شاهد آثاری معقول و با کیفیتتری هستیم و این برای هنرمندان خیابانی و حتی صحنهایکار، انگیزه ایجاد میکند تا وارد این عرصه شوند.
وی اظهار می دارد: اگر چه این جریان تا نقطه ایدهآل فاصله دارد، اما به نظر میرسد در چند دوره آینده به یک جریان تبدیل شود و حتی بتوان برای آن یک رویداد جدید تعریف کرد.
مسئول واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری خراسان شمالی به اجرای 6 تئاتر خیابانی عاشورایی و دفاع مقدس از سلسله نمایشهای پنجمین رپرتوار تئاتر خیابانی در 3 شب هم زمان با هفته دفاع مقدس اشاره کرد و از رشد قابل توجه علاقهمندان در این دوره نسبت به دورههای گذشته خبر داد و تصریح کرد: این رشد تنها به لحاظ آماری نبوده، بلکه در نمایشها به لحاظ کیفی هم شاهد رشد بودیم به گونهای که نمایشهای خوبی تولید و برای مخاطبان ارائه شد.
« مهدی کشمیری» تئاتر خیابانی را یک رسانه گویای مردمی دانست که به طور مستقیم با مردم در ارتباط است و بدون مردم ماهیت خود را از دست میدهد.
وی به تبیین محورهای نمایشهای اجرا شده در این 3 شب پرداخت و گفت: نمایش « نقدی دیگر» به دو اسطوره ایرانی، کاوه آهنگر و شهید کاوه میپردازد که هر دو در زمان خود با رشادت و دلاورمردیهایشان علیه دشمن زمانه تا پای جان ایستادند.
«کشمیری» افزود: نمایش « نذر پدر» که در این شبها اجرا شد در مورد شهدای غواص است و در دل خود مضمونی عاشورایی دارد.
وی خاطرنشان کرد: اثر نمایشی « یحیی و ترلان» روایت رزمندهای است که به سمت اروند حرکت میکند و در میانه راه همسر یکی از شهیدان، با این رزمنده همراه میشود و با حضور در این منطقه به یاد آن شهید گل پخش میکند.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری خراسان شمالی، « نقلی دیگر» امروز و فردا در پارکشهر و خانه فرهنگ شهرداری اجرا میشود.